Modalitati de livrare

Datorita faptului ca toate produsele livrare prin firme de curierat rapid au fost livrate la timp si fara defecte din cauza transportului, aceasta este singura modalitate de livrare pe teritoriul Romaniei momentan.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 Ron fara km exteriori retelelor curierilor.

Taxa de livrare este de aproximativ 19 Ron pentru comenzile cu valoare de pana la 140 Ron.

Ambalaj transparent la livrare
Livrarea prin curier rapid, nu este nevoie de deschiderea coletului la livrare. Ambalaj transparent.

Plata kilometrilor exteriori pana la destinatar va fi suportata de catre acesta, plata pentru transport afisata in factura este fixa doar pentru orasele de resedinta care nu sunt taxate suplimentar.

In cazul in care valoarea transportului depaseste 35% din valoarea comenzii, clientul poate fi contactat pentru confirmare (telefonic, e-mail, sms sau alte modalitati specificate in Note comanda).

In cazul returului unui singur produs sau a intregii comenzi dupa posesia fizica si plata Numerar la livrare, cheltuielile de expediere vor fi suportate de catre cumparator.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea nici unui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate
Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile / cadourile cu care a fost livrat.