Modalitati de livrare, Politica de retur/anulare

Modalitatea de livrare oferita momentan pe teritoriul Romaniei este prin Sameday curier.  Taxa de livrare este de 19 Ron. Livrare gratuită la comenzi de peste 400 Ron. Timpul de livrare este de  maxim 2-3 zile lucratoare.

Ambalaj transparent la livrare

La livrarea prin curier rapid, este rar nevoie de deschiderea coletului la livrare . Ambalajul transparent este complet reciclabil LDPE. Puteti alege si deschiderea coletului la livrare in sectiunea Observatii.

Plata kilometrilor exteriori pana la destinatar va fi suportata de catre acesta, plata pentru transport afisata in factura este fixa doar pentru orasele de resedinta care nu sunt taxate suplimentar.

In cazul in care valoarea transportului depaseste 35% din valoarea comenzii, clientul poate fi contactat pentru confirmare (telefonic, e-mail, sms sau alte modalitati specificate in Note comanda).

  • Politica de retur/anulare

In cazul returului unui singur produs sau a intregii comenzi dupa posesia fizica si plata Numerar la livrare, cheltuielile de expediere vor fi suportate de catre cumparator.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea nici unui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate
Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile / cadourile cu care a fost livrat. 

07*70_10*3_3/5,6