Termeni si conditii

Societatea comercială care oferă spre vânzare toate produsele de pe http://casatextilelor.ro/ este denumită S.C. Stander Impex S.R.L., considerată ca fiind “Vânzător”.  S.C. Stander Impex S.R.L. este înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J05/2998/1994 , CUI 6044375, având sediul în Bihor, Oradea, Str. A.D. Xenopol nr.18.

Aveti dreptul de a verifica daca ati primit exact ce ati comandat.

In momentul plasarii comenzii puteti solicita deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor in sectiunea de comentarii (+5ron).

In cazul platii ramburs, platiti dupa ce deschideti coletul si va asigurati ca ati primit produsul comandat, in stare perfecta. Serviciul „Deschiderea coletului la livrare” este disponibil pentru produsele vandute si expediate de S.C. Stander Impex S.R.L. si este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice. Timpul de livrare este de  2-3 zile lucratoare.

Cum functioneaza serviciul?

In momentul primirii comenzii puteti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.

Acest serviciu va ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta, nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa marime/proba in locul destinat instalarii) produsul.

Daca in urma deschiderii coletului constatati ca produsul comandat nu este in stare perfecta de livrare si prezinta semne de lovire, zgarieturi adanci sau alte probleme de tip estetic, va recomandam sa refuzati comanda. Pentru a refuza comanda trebuie sa completati un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului, in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

7 comentarii la „Termeni si conditii

 1. Buna ziua .Sint intetedata de lenjerie de pat portocaliu cu stelute de o persoana ..cind va mai fii

  1. Doar din luna Decembrie…

 2. Am facut azi o comanda cu fete de pernute Craciun. Imi puteti spune cand va ajunge?

  1. Coletul urmeaza sa fie predat astazi curierului, ar trebui sa fie livrat maine, poimaine cel tarziu. Primiti si awb pe email pentru urmarirea livrarii dupa ce predam coletul.

   1. Le-am primit! Superdragute! Mai frumoase ca in prezentarea de pe site. Le recomand! Stiu cat am cautat eu pana sa ma hotarasc de unde sa comand astfel incat sa fie frumoase si mai ales sa nu fie kitsch- oase! Azi voi mai comanda pentru cadou. Multumesc frumos!

 3. As dori,daca se poate perdele cu dim. 400 cm lățime și 200 cm lungime…se poate?

  1. Lungimea maxima disponibila acum este 180cm. O sa incercam sa avem pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *